Kedves Érdeklődő! Üdvözöljük web oldalunkon!

Örömünkre szolgálna, ha a mi segítségünkkel Önök is megtalálnák azt a karikagyűrűt, mely egy életen át elkísérné majd szerelmüket!


Még mielőtt belemerülne ebbe a széles  világba, ismerkedjen meg a karikagyűrű, a házasság történetével!

A házasság szentsége, a katolikus egyházban, és az ortodox egyházban egyaránt, ötödik szentségként ismert. A férfi és a nő élet közösségét megszenteli. A lényegi sajátosság, hogy ez az egység felonthatatlan, vagyis: “míg a halál el nem választ” !

A karikagyűrű, a mai nyugati kultúrában a házasság szimbóluma. Korunk nagy kedvence ezen a területen, az aranyból, a platinából, vagy éppen nemesacélból készült karikagyűrűk. De, női karikagyűrűk esetében, gyakorta találkozhatunk, tündöklő zafírral, vagy éppen drágakövekkel díszíttet változatokkal is.

Az ékszerek területén az arany már nagyon régóta közkedvelt alapanyag. Könnyed megmunkálhatóságának köszönhetően, különleges és egyedi ékszerek készíthetőek belőle. A hűség jelképe a karikagyűrű, melyet mind a hölgyek, mind a férfiak egyaránt viselnek.

Ma már, igen széles paletta mutatkozik a karikagyűrűk területén, ugyanis az igények folyamatos változásaival, alkalmazkodni kellett a mindenkori igényekhez! Ma már egyre többször találkozhatunk brillel díszített karikagyűrűvel, illetve ma is nagyon nagy divatnak számít, hogy a gyűrű belsejébe szöveget gravíroztatnak, vagy éppen nevet, mottót…

Ma már tehát a legkülönlegesebb igényeink is teljesülhetnek a karikagyűrűket illetően. Kis üzletünkben, Önök is garantáltan megtalálják majd a számításaikat, hiszen nem csak a karikagyűrűk területén, de az arany ékszereket illetően is, igen széles termék kínálattal várjuk!

Engedje meg, hogy hozzájáruljunk élete legszebb napjához, egy csodálatos karikagyűrűvel, mely egy életen át szerelmük jelképe lesz majd!