Arany fülbevaló

Ismerkedjen meg üzletünkkel, a Smaragd Kincsesházzal, mely Kaposváron, a Fő utcán található. Üzletünkben, kiváló minőségű aranyékszerekkel, valamint elegáns japán, és svájci órákkal találkozhat!

Célunk, hogy ki-ki igénye szerint megtalálja nálunk a számításait, legyen szó bármiről! Arany ékszerek, arany fülbevaló, arany karkötő, arany gyűrű és még sorolhatnám, hogy mi minden várja nálunk Önt is!

Az arany fülbevaló, szinte alap ékszer, minden kislány, minden hölgy életében. Üzletünkben, a pici bébi fülbevalókon át, a komoly nőies arany fülbevalókig mindent megtalálhat! Minden hölgy számára nagyon fontos, hogy az ékszer, melyet visel, és ez lehet most egy arany fülbevaló is, az egyéniségét, a sajátos egyedi stílusát tükrözze. Ez már baba korban is szembetűnő, hiszen minden baba, más és más fülbevalót visel. Ez többnyire azért van, mert minden ember egy egyéniség, melyhez alkalmazkodva kell döntést hoznunk a megfelelő ékszer kiválasztásakor.

Arany fülbevaló sokszínűsége és széles választéka várja nálunk Önt, és gyermekét is! Érdemes ellátogatni hozzánk, hiszen nálunk mindig, mindenki megtalálja a számításait!

Kizárólag minőségi aranyékszerekkel találkozhat nálunk, minőségi arany fülbevalókkal, a piciktől a nagyokig, minden korosztály számára tartogatunk egy-egy pici, ám de szembetűnő csodát, vagyis magát az ékszert!

Látogasson el hozzánk Ön is!
Várjuk sok szeretettel!

Találja meg az Önnek megfelelőt kínálatunkból:

arany fülbevaló
Eladási ár: 27 300Ft
arany fülbevaló
Eladási ár: 54 700Ft
aranyékszer
Eladási ár: 59 900Ft